15 huurwoningen de Tuinderij in Zundert vanaf 10 januari op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 06-01-2022

Van 10 januari tot 17 januari (17.00 uur) bieden we de 15 huurwoningen van het nieuwbouwproject de Tuinderij in Zundert via klikvoorwonen.nl aan. Naar verwachting worden deze woningen in de zomer van 2022 opgeleverd.

 

Het project de Tuinderij is gelegen aan de noord-westelijke entree van Zundert.
Aan weerszijden van de randweg is veel ruimte gecreëerd voor groene zones. Vanuit de Tuinderij zit men zo op deze randweg en de snelweg. In fase I heeft Thuisvester al 9 huurwoningen gerealiseerd. In fase II worden er nu 15 huurwoningen aangeboden, te weten 4 hoekwoningen en 11 middenwoningen. De aannemer van het project is Maas Jacobs en de architect is Marquart Architecten.

Huurprijzen
De woningen aan de Schovenbinder en de Moerbei hebben een huurprijs tussen € 633,25 en € 763,47.

Indeling
De woningen beschikken over een tuingerichte woonkamer met een open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche en een open zolderruimte met technische ruimte. In de achtertuin is nog een berging aanwezig.

Toewijzing en doelgroep
De woningen worden toegewezen volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang. Via de inkomenstabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen. Een aantal woningen zijn bestemd voor jongvolwassenen (23-30 jaar).

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester gebeld. Dus zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent zodat u aan ons door kunt geven in welke woning u graag zou willen wonen!

 

Deel deze pagina