Geen objecten gevonden

10 oktober informatieavond Klik voor Wonen Zegge

Publicatiedatum: 04-10-2019

Op dinsdag 10 oktober 2019 organiseert Thuisvester weer een informatieavond over Klik voor Wonen. Klik voor Wonen is het digitale systeem om te reageren op het aanbod van sociale huurwoningen in de gehele regio Midden- en West- Brabant. Het systeem roept veel vragen op en is soms lastig te gebruiken. De informatieavond begint om 19.00u en vindt plaats in De Nieuwenbergh (Hoefstraat 4) in Zegge.

Ook al het aanbod van Thuisvester wordt via Klik voor Wonen gepubliceerd, maar we krijgen veel vragen over het systeem. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moeten mensen zichzelf registreren en ook zelf reageren op de woningen in Klik voor Wonen. Om dit proces te vergemakkelijken en om meer uitleg te geven over het Klik voor Wonen-systeem organiseert Thuisvester een informatieavond in  Zegge. Eerdere bijeenkomsten zijn erg nuttig gebleken voor (toekomstige) huurders.

Tijdens de voorlichting zullen we uitleg geven over de procedure van het huren van een sociale huurwoning en de regels over inkomenseisen worden toegelicht. Ook wordt uitleg gegeven over de werking van Klik voor Wonen en de bijbehorende website en is er gelegenheid om vragen te stellen.
 

 

Deel deze pagina