Naar overzicht

Centrumplan Rucphen

Rucphen | Centrum

Aantal woningen: 16

Over dit project

In het centrum van Rucphen, op de hoek van de Raadhuisstraat en de Markt worden in totaal 34 appartementen (bestaande uit 16 huur- en 18 koopappartementen) gerealiseerd in het complex De Vlette. Op de begane grond, onder de koopappartementen, komen 2 commerciële ruimtes. Het plein aan de Markt wordt gelijktijdig met de bouw van de appartementen gerealiseerd en is geheel autovrij zodat er een echt leefplein ontstaat. Het complex is gelegen in de directe nabijheid van winkels, horecagelegenheden en terrassen. De bouw van het complex is eind 2020 van start gegaan en de prognose is dat de appartementen eind 2021 worden opgeleverd. In het voorjaar van 2021 worden de appartementen op Klik voor Wonen aangeboden.

De 16 huurappartementen worden ca. 63m² groot en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een balkon en een berging.

De appartementen worden voorzien van duurzame technieken om de woningen van warmte en energie te voorzien. Zo zijn de appartementen volledig gasloos en worden ze verwarmd met een warmtepomp. En op het dak worden er zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van groene stroom.

 


Algemeen

  • Wijk Centrum
  • Plaats Rucphen

Kenmerken

  • Woningtype Appartement
  • Aantal woningen 16

Locatie op kaart

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden