bijgewerkt 24-05-2018

Bericht

bijgewerkt 23-02-2017

Klik voor Wonen vernieuwd!

“Vanaf 14 maart heeft Klik voor Wonen een vernieuwde website die duidelijker, overzichtelijker en makkelijker in gebruik is: ook op uw smartphone en tablet. Nog een voordeel is dat inschrijven en verlengen goedkoper is geworden. ”

Wat verandert er?
Naast een frissere uitstraling en strakker logo, kunt u makkelijker door de website klikken en sneller zoeken in het woningaanbod. Bekijk ook het filmpje op Youtube

Tijdelijk niet beschikbaar
www.klikvoorwonen.nl is van 6 tot en met 13 maart niet beschikbaar omdat alle gegevens van de huidige website verhuisd worden naar de nieuwe site. U kunt dan niet op woningen reageren. Vanaf dinsdag 14 maart weer wel. 

Activeer zelf uw inschrijving
Uw inschrijvingsgegevens, inschrijvingsduur en documenten zijn dan allemaal meeverhuisd. Inloggen doet u de eerste keer gewoon met uw vertrouwende inloggegevens en wachtwoord. Klik voor Wonen vraagt u om vanaf dinsdag 14 maart alle gegevens te controleren, de inschrijving te activeren en een nieuw veiliger wachtwoord aan te maken. Er verschijnt na inloggen automatisch een scherm met de melding dat het activeren nog moet gebeuren. Doorloop de vijf stappen en wijzig of vul aan als gegevens niet correct zijn of nog missen. 

Efficiënte samenwerking
De vernieuwde website is het resultaat van een samenwerking tussen drie Brabantse woonruimtebemiddelaars en Zig Websoftware: Woning in Zicht (Tilburg), Wooniezie (Helmond/Eindhoven) en Klik voor Wonen (West-Brabant). Iedere woonruimtebemiddelaar behoudt zijn eigen naam, stijl en lokale karakter. Het is vooral de techniek achter de website die samen is ontwikkeld. En daarmee besparen de deelnemende woningcorporaties aanzienlijk op de kosten.

Heeft u nog vragen?
Het is goed om te weten dat u straks heel veel informatie kunt vinden in de kennisbank van de nieuwe Klik voor Wonen website. Ook krijgen alle woningzoekenden een mail of brief met meer instructies. Met vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. U kunt ook een e-mail sturen naar infoklikvoorwonennl.