bijgewerkt 16-10-2018

Bericht

bijgewerkt 19-12-2017

Huurwoningen Vissenberg bij Klik voor Wonen

“In plaats van 4 t/m 10 december worden de 15 woningen van nieuwbouwproject Vissenberg 2 fase 2b in Sprundel van 18 t/m 26 december via klikvoorwonen.nl aangeboden. Omdat de woningen in 2018 opgeleverd worden, gelden de inkomensgrenzen van 2018. Deze zijn pas vanaf 18 december verwerkt in Klik voor Wonen.”

Aan de rand van Sprundel is de wijk Vissenberg gelegen. Het nieuwbouwplan Vissenberg 2 ligt aan de zuidzijde van Sprundel, tegen het buitengebied aan. Deze jonge wijk kenmerkt zich door landelijk en rustig wonen. Het project bestaat uit 15 huurwoningen: 8 rijwoningen en 7 levensloopbestendige woningen. Personen die ouder zijn dan 55 jaar krijgen de voorkeur bij de levensloopbestendige woningen. De woningen in dit project worden in drie advertenties te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen
De 4 tussenwoningen hebben een huurprijs van € 640,14.
De 4 hoekwoningen hebben een huurprijs vanaf € 640,14 tot € 710,68.
De 7 levensloopbestendige woningen hebben een huurprijs van € 597,30.

Toewijzing
Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.
Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Bereikbaar zijn of snel reageren!
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 28 december telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:
- uw contactgegevens kloppen
- u telefonisch bereikbaar bent of
- binnen één werkdag reageert op een email.