bijgewerkt 11-12-2018

Bericht

bijgewerkt 03-04-2018

Huurwoningen St Willebrord op Klik voor Wonen

“Van 3 april (17.00 uur) t/m 10 april (17.00 uur) worden de woningen van het nieuwbouwproject Wilhelminastraat/Hendrikstraat/Leeuwerikstraat in Sint Willebrord via klikvoorwonen.nl aangeboden. Dit project bestaat uit totaal 24 grondgebonden Nul op de Meter (EPV) huurwoningen. Naar verwachting worden deze woningen eind 2018/begin 2019 opgeleverd.”

In de Leeuwerikstraat komen 10 huurwoningen, in de Hendrikstraat 8 huurwoningen en in de Wilhelminastraat 6 huurwoningen. De sloop van de woningen is begin december 2017 en de start van de bouw van de woningen is in februari 2018 van start gegaan. De 24 woningen in dit project worden te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen

De middenwoningen hebben een huurprijs van € 640,14.
De hoekwoningen hebben een huurprijs van € 710,68.

Toewijzing

Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd. Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Bereikbaar zijn of snel reageren!

Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 11 april telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking went te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:

  • uw contactgegevens kloppen
  • u telefonisch bereikbaar bent of
  • binnen één werkdag reageert op een email