bijgewerkt 25-06-2018

Bericht

bijgewerkt 14-03-2018

Huurwoningen Emma- Irenestraat op Klik voor Wonen

“Van 22 februari (17.00 uur) t/m 1 maart (17.00 uur) worden de 12 woningen van het nieuwbouwproject Emmastraat/Irenestraat in Sint Willebrord via klikvoorwonen.nl aangeboden. ”

Dit project bestaat uit totaal 12 grondgebonden Nul op de Meter (EPV) huurwoningen, waarvan 7 eengezinswoningen en 5 seniorenwoningen. Naar verwachting worden deze woningen in de zomer van 2018 opgeleverd. Het inbreidingsplan ligt aan de noordoostzijde van Sint Willebrord, tegen het buitengebied aan maar toch op loopafstand van de dorpskern. De 12 woningen in dit project worden te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen

De seniorenwoningen hebben allemaal een huurprijs vanaf € 597,30.
Eengezinswoningen:
- de hoekwoningen hebben een huurprijs van € 710,68
- de middenwoningen hebben een huurprijs van € 640,14

 Toewijzing

Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd. Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen. De seniorenwoningen worden alleen toegewezen aan personen van 55 jaar of ouder.

Bereikbaar zijn of snel reageren!

Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 5 maart telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking went te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:

  • uw contactgegevens kloppen
  • u telefonisch bereikbaar bent of
  • binnen één werkdag reageert op een email.