bijgewerkt 12-12-2018

Bericht

bijgewerkt 04-06-2018

Huurwoningen Bergstraat in Zegge bij Klik voor Wonen

Van 4 juni (17.00 uur) t/m 11 juni (17.00 uur) worden de woningen van het nieuwbouwproject Bergstraat in Zegge via klikvoorwonen.nl aangeboden. Dit project bestaat uit totaal 8 grondgebonden Nul op de Meter (EPV) huurwoningen. Naar verwachting worden deze woningen eind 2018/begin 2019 opgeleverd.

In de Bergstraat komen 8 huurwoningen. Begin december 2017 zijn de woningen gesloopt en de bouw van de nieuwe woningen is in april 2018 van start gegaan. De 8 woningen in dit project worden te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen
Alle woningen hebben een huurprijs van € 640,14.

Toewijzing
Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.
Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Bereikbaar zijn of snel reageren!
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 12 juni telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking went te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:

  • uw contactgegevens kloppen
  • u telefonisch bereikbaar bent of 
  • binnen één werkdag reageert op een email.