bijgewerkt 11-12-2018

Bericht

bijgewerkt 11-01-2018

Huurappartementen De Baron op Klik voor Wonen

“Van 11 t/m 17 januari worden de 15 appartementen van het nieuwbouwproject De Baron in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aangeboden. Naar verwachting worden deze appartementen in augustus/september 2018 opgeleverd.”

Het project is gelegen in de wijk Slotjes-Midden op de voormalige locatie van het politiebureau op de hoek van de Van Oldeneellaan/Spijtenburgstraat/Apollostraat. Op de begane grond komen 5 appartementen met een kleine tuin. De overige 10 appartementen hebben een balkon. De 15 appartementen in dit project worden te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen
De appartementen hebben allemaal een huurprijs van € 592,55 (excl. servicekosten).

Toewijzing
Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.
Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.
Een aantal appartementen zullen toegewezen worden aan jong volwassenen (23-27 jaar).

Bereikbaar zijn of snel reageren!
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 18 januari telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:

  • uw contactgegevens kloppen
  • u telefonisch bereikbaar bent of
  • binnen één werkdag reageert op een email.