bijgewerkt 19-11-2018

Bericht

bijgewerkt 25-01-2018

Datum publicatie huurwoningen Warandepark Rijsbergen gewijzigd

“De datum van publicatie is gewijzigd. Van 25 t/m 31 januari worden de 8 woningen van nieuwbouwproject Warandepark in Rijsbergen via klikvoorwonen.nl aangeboden. De bouw is in november 2017 van start gegaan. Naar verwachting worden deze woningen in de zomer van 2018 opgeleverd.”

Rijsbergen is onderdeel van de gemeente Zundert en ligt vlakbij de grens met België. Het is een modern dorp met een rijk verenigingsleven en het beschikt over veel voorzieningen, zoals een uitgebreid winkelaanbod en diverse eetgelegenheden. Met uitvalswegen richting Breda en Etten-Leur, liggen ook de grotere steden binnen handbereik.

Aan de rand van Rijsbergen worden in het Warandepark aan de Lange Reep 8 huurwoningen gerealiseerd. De woningen in dit project worden te huur aangeboden door Thuisvester.

Huurprijzen
De woningen hebben allemaal een huurprijs van € 710,68.

Toewijzing
Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.
Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Bereikbaar zijn of snel reageren!
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Zodra de publicatie gesloten is, worden de eerste kandidaten geselecteerd. Deze gaan we vanaf 1 februari telefonisch of per email benaderen. Noteer vooraf een aantal huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen en zorg ervoor dat u die dag telefonisch bereikbaar bent. Als we u niet kunnen bereiken sturen we u een mailbericht met het verzoek binnen een dagdeel te reageren en de huisnummers waarvoor u in aanmerking wenst te komen door te geven. Als we geen reactie van u ontvangen maakt Thuisvester een keuze.

Om u goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat:

  • uw contactgegevens kloppen
  • u telefonisch bereikbaar bent of
  • binnen één werkdag reageert op een email.