Wij geven Thuis - Ondernemingsplan 2019 - 2022

Publicatiedatum: 17-01-2019

In ons ondernemingsplan ‘Wij geven thuis” hebben we opgenomen dat we de woningen zo betaalbaar mogelijk beschikbaar houden, dat we willen voldoen aan de steeds sneller veranderende vraag en hoe we daar in 2019 mee aan de slag gaan.

Huurders, huurdersvertegenwoordigers en partners hebben ons tijdens het maken van het ondernemingsplan laten zien dat ook andere belangrijke knelpunten opgepakt moeten worden. 

Op basis daarvan hebben we een aantal basiskeuzes gemaakt.

  • Bijdragen aan een duurzame wereld door de woningen energetisch uitstekend te laten presteren de ecologische voetstap terug te dringen.
  • De klant kennen en de dienstverlening erop afstemmen. Begrijpen dat iedereen anders is en het verdient het om ook zó geholpen te worden.
  • Samen met partners er voor zorgen dat problemen van klanten écht het hoofd geboden worden als prettig wonen en meedoen aan de samenleving door omstandigheden minder vanzelfsprekend is.

Lef, duurzaam en samen

De nieuwe kernwaarden van Thuisvester - lef, duurzaam en samen – passen bij de ambities en de keuzes. Om aan te spreken, aanspreekbaar te zijn, om als het nodig is buiten de kaders te denken is lef nodig. Voor de lange termijn gaan in bedrijfsvoering, in relaties en in energetische ambities is duurzaam. Samen met huurders, partners en collega’s wordt het beste resultaat bereikt. 

In dit animatiefilmpje komen de ambities en basiskeuzes voorbij. In het digitale ondernemingsplan worden naast de ambities en basiskeuzes ook de eerste stappen die in 2019 gezet worden toegelicht.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden