batterij rookmelder

1. Schakel de spanning uit in de meterkast (de groene LED op de melder brandt niet meer).
  2. Druk met een schroevendraaier in het slot en ontgrendel de beveiligde sluiting (druk de schroevendraaier iets naar beneden).
  3. Schuif de rookmelder van de bodemplaat.
  4. Haal de batterij los en vervang de 9V blokbatterij.
  5. Plaats de rookmelder terug op de bodemplaat en klik deze vast.
  6. Check goed of alles veilig is aangesloten!
  7. Schakel de spanning weer in (de groene LED gaat weer branden) en test de rookmelder.

Gebruik alleen alkaline 9V blokbatterijen type 6LR61. Als de spanning onverwachts wegvalt, werkt de rookmelder op de 9V back-up batterij.

U kunt ook dit filmpje bekijken.

Deel deze pagina

Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden