bijgewerkt 12-12-2018

Buiten gesloten / extra sleutel / slot vervangen

Sleutels en sloten vervangen

Het kan gebeuren dat u zichzelf buiten sluit, of een sleutel of een tag verliest. Ook kan het voorkomen dat u een cilinder of een slot wilt laten vervangen of dat het slot niet meer werkt. Hieronder kunt u extra sleutels, tags of cilinders bestellen. Bij spoed kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 085 - 20 20 777. 
Buiten gesloten

Als u zichzelf heeft buitengesloten en er geen reservesleutel is kan Thuisvester een bedrijf langs sturen om de woning te openen. De kosten hiervan zijn € 150.

Extra sleutels/tags

Als u extra sleutels wilt kunt u die in de meeste gevallen bij laten maken bij een sleutelservice. Als u gecertificeerde sleutels heeft kunt u deze via Thuisvester bijbestellen. De kosten hiervan zijn € 25 per stuk. Ook kunt u een tag bijbestellen via Thuisvester. De kosten hiervan zijn € 21 per stuk. Als de tags en sleutels binnen zijn informeren wij u hierover en kunt u ze op vertoon van legitimatie en na pinbetaling afhalen op ons kantoor aan de Mathildastraat 52 in Oosterhout.

Cilinder of slot vervangen

De kosten voor het vervangen van cilinders en sloten zijn:

 • enkele cilinder vervangen € 59
 • 2 gelijksluitende cilinders vervangen € 83
 • 3 gelijksluitende cilinders vervangen € 110
 • Oplegcilinderslot i.p.v. cilinder vervangen € 139
Extra sleutels, tags of cilinders bestellen

Meest gestelde vragen

 • Ik heb mezelf buitengesloten, wat moet ik doen?

  Als er geen reservesleutel bij uw buren of andere huisgenoten beschikbaar is, kan Thuisvester een bedrijf langs sturen om uw woning te openen. De kosten hiervan zijn € 150. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via 085 -20 20 777.

 • Hoe kan ik extra sleutels bestellen?

  Als u extra sleutels wilt kunt u die in de meeste gevallen bij laten maken bij een sleutelservice. Als u gecertificeerde sleutels heeft kunt u deze via Thuisvester bij bestellen. De kosten hiervan zijn € 25. Via dit formulier kunt u onder andere een extra sleutel bestellen.

  Let op!
  Als u alle sleutels van het sluitwerk van uw raamkozijnen kwijtraakt bent u zelf verantwoordelijk voor het vervangen van dit sluitwerk. 

 • Wat zijn de kosten voor het vervangen van cilinders en sloten?

  De kosten voor het vervangen van cilinders en sloten zijn:
  enkele cilinder vervangen € 59
  2 gelijksluitende cilinders vervangen € 83
  3 gelijksluitende cilinders vervangen € 110
  Oplegcilinderslot i.p.v. cilinder vervangen € 139

  Via dit formulier kunt u een extra cilinder of slot bestellen.