bijgewerkt 19-11-2018

Wonen in een appartement

Wonen in een appartement

In de algemene ruimtes, zoals de centrale entree, trappenhuizen en galerijen is het niet toegestaan om fietsen of scooters te stallen en spullen en vuilnis weg te zetten. Dat is gevaarlijk, want deze spullen blokkeren de doorgang en de vluchtweg bij brand of andere calamiteiten. 
Leefregels

Thuisvester heeft leefregels opgesteld omdat we u graag een schone en rustige woonomgeving willen bieden. Deze leefregels maken het voor u makkelijker om medebewoners aan te spreken die zich niet aan de regels houden. In iedere entree hangt een poster met deze regels. Hieronder kort de regels voor u op een rijtje:

  • Veroorzaak geen geluidsoverlast
  • Laat honden niet los lopen
  • Houd de algemene ruimtes leeg
  • Rook niet in de algemene ruimtes
Schoonmaak

Klachten over de schoonmaak van de algemene ruimten kunt u melden bij de huismeester of bij Perfekt via een mail naar thuisvester@schoonmaakprogrammaperfekt.nl

Verlichting

Als de verlichting stuk is op de galerijen of in de openbare ruimtes kunt u dat melden via een reparatieverzoek of via dit contactformulier. U kunt hierover ook contact opnemen met de huismeester. Op de aankondigingsborden in de hal kunt u zien wie uw huismeester is en hoe u die kunt bereiken.

Meest gestelde vragen