bijgewerkt 28-06-2017

Wonen in een appartement

Wonen in een appartement

In de algemene ruimtes, zoals de centrale entree, trappenhuizen en galerijen is het niet toegestaan om fietsen of scooters te stallen en spullen en vuilnis weg te zetten. Dat is gevaarlijk, want deze spullen blokkeren de doorgang en de vluchtweg bij brand of andere calamiteiten. 
Leefregels

Thuisvester heeft leefregels opgesteld omdat we u graag een schone en rustige woonomgeving willen bieden. Deze leefregels maken het voor u makkelijker om medebewoners aan te spreken die zich niet aan de regels houden. In iedere entree hangt een poster met deze regels. Hieronder kort de regels voor u op een rijtje:

 • Veroorzaak geen geluidsoverlast
 • Laat honden niet los lopen
 • Houd de algemene ruimtes leeg
 • Rook niet in de algemene ruimtes
Schoonmaak

Klachten over de schoonmaak van de algemene ruimten kunt u melden bij Perfekt via een mail naar thuisvester@schoonmaakprogrammaperfekt.nl

Verlichting

Als de verlichting stuk is op de galerijen of in de openbare ruimtes kunt u dat melden via een reparatieverzoek of via dit contactformulier. U kunt hierover ook contact opnemen met de huismeester. Op de aankondigingsborden in de hal kunt u zien wie uw huismeester is en hoe u die kunt bereiken.

Meest gestelde vragen

 • Waar kan ik melden dat de verlichting het niet doet?

  Als de verlichting stuk is op de galerijen of in de openbare ruimtes kunt u dat melden via dit Mijn Thuisvester. Dit kan ook via de huismeester.

 • Waar kan ik zien wanneer de algemene ruimtes worden schoongemaakt?

  Het schoonmaakrooster hangt op de aankondigingsborden in de hal.

 • Waar kan ik klachten over de schoonmaak van de algemene ruimtes melden?

  Klachten over de schoonmaak van de algemene ruimten kunt u melden bij Perfekt via een mail naar thuisvester@schoonmaakprogrammaperfekt.nl
  U kunt dit ook melden bij de huismeester. Op de aankondigingsborden in de hal kunt u zien wie uw huismeester is en hoe u die kunt bereiken.

 • Waar mag ik mijn fiets zetten?

  Zet uw fiets in de berging. Het is niet toegestaan uw fiets en/of overige objecten in de hal of bergingsgang van uw flatgebouw te plaatsen.

 • Waar kan ik mijn scootmobiel parkeren?

  Een scootmobiel mag alleen geplaatst worden op een door Thuisvester aangewezen plaats of in uw eigen berging. Als u niet weet waar u uw scootmobiel kunt parkeren neem dan contact op met de huismeester. Op de aankondigingsborden in de hal kunt u zien wie uw huismeester is en hoe u die kunt bereiken. Aanvragen voor het parkeren van een scootmobiel kan men doen via het WMO-loket van uw gemeente. Er zijn bij Thuisvester kosten verbonden aan het plaatsen van de scootmobiel.

 • Wat zijn servicekosten?

  Servicekosten zijn maandelijkse kosten die gebruikt worden voor het onderhoud, schoonmaak, collectieve verzekering en bijdrage aan een reservefonds.