Huren en kopen bij Thuisvester

Thuisvester heeft een aanbod van zo’n 13.500 huurwoningen in de gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert. Thuisvester biedt betaalbare woningen aan die u kunt huren, maar ook als u op zoek bent naar een koopwoning kunt u bij ons terecht. We willen zorgen voor een prettige woonomgeving, waar u zich helemaal thuis voelt!

Mededelingen

  • Wilt u meepraten over het beleid van Thuisvester? Dat kan onder andere via www.huurdersmening.nl. Als u zich aanmeldt kunt u een korte enquête invullen waarin u kunt aangeven waar u over mee wilt praten.
  • Het Startersportaal is live! Alle informatie voor starters op de woningmarkt in Oosterhout op één plek: http://www.startersportaaloosterhout.nl.
     

Nieuws

29-10-2014 

Officiële opening ’t Gouwe Hart

ACHTMAAL – ’t Gouwe Hart wordt op vrijdag 7 november officieel geopend. Woningcorporatie Thuisvester heeft samen met de gemeente Zundert, stichting de Nachtegaal, basisschool De Wegwijzer, Kober Peuterland en de Dorpsraad deze nieuwe multifunctionele accommodatie aan de Van den Berghstraat gerealiseerd.  Impuls leefbaarheid Een jaar geleden is gestart met de realisatie van multifunctionele accommodatie ’t Gouwe Hart in Achtmaal. Lees meer...